Сорок школярів із Вінниці вирушать до французького міста-побратима Нансі

Учні Вінницького ліцею № 1, які вивчають французьку мову, стануть учасниками міжнародної освітньої програми, а отже зможуть поглибити знання та дізнатися більше про європейські освітні програми.

Подорож до Нансі – це можливість, яка відкрилась завдяки поглибленню співпраці Вінниці із цим містом-побратимом, повідомили у департаменті освіти міської ради.

Як зазначила директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, завдяки ініціативі Вінницької міської ради та активній підтримці муніципалітету Нансі, сорок учнів КЗ «Вінницький ліцей №1», стануть учасниками цього захопливого проєкту. Загалом учні перебуватимуть у Нансі два тижні, під час яких матимуть змогу не тільки навчатися, а й подорожувати.

«Цей обмін не тільки дасть учням можливість подорожувати та досліджувати інші країни, а й сприятиме розвитку міжнародного співробітництва та міжкультурного розуміння між нашими народами на рівні дитячої дипломатії. Ми впевнені, що цей проєкт стане незабутньою пригодою для юних вінничан і відкриє їм світ нових можливостей, вражень та знань», – зауважує директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin