Як зберегти дерева у зелених зонах міста: вінничан запрошують на тематичну зустріч

У п’ятницю, 23 лютого, о 17:00 в хабі “Місто змістів” фахівці від комунального підприємства “Інститут розвитку міст” запрошують мешканців Вінниці до обговорення дерев у місті, їх вплив на екосистему та особливості цих зелених насаджень.

Зустріч проведе експертка з екології та озеленення КП «Інститут розвитку міст» Любов Колосова. Під час події фахівчиня розповість про особливості міських дерев, чим вони корисні, які екосистемні послуги вони безпосередньо надають. Також вона поділиться порадами, як діяти, якщо помітили недбалу обрізку чи вирубку дерев у нашій громаді.

«Втрата зелених зон та спека – одні з найбільших ризиків, які загрожують нашому місту у зв”язку зі змінами клімату. А основу міського озеленення становлять дерева, водночас забезпечуючи ефективну протидію спеці. Тому так важливо звернути нашу увагу на міські дерева – їхній стан, потреби та проблеми. Те, яким є наше місто, залежить від кожного з нас, і саме ми впливаємо на те, яким воно буде в майбутньому», – резюмує експертка з екології та озеленення «Інституту розвитку міст» Любов Колосова.

Місце проведення зустрічі: хаб «Місто змістів», вул. Григорія Сковороди, 11. Початок о 17:00.

Детальна інформація на фейсбук-сторінці події: https://www.facebook.com/events/410251138205373?active_tab=about

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin