Колектив департаменту соцполітики міськради передав допомогу військовим ТрО

Департамент соцполітики ВМР регулярно допомагає військовим. Зусиллями колективу департаменту, соціальних структур міста вдалося зібрати 133 тисячі гривень на закупівлю необхідного обладнання для військових. Кошти спрямували для 172-го окремого батальйону 120-ї окремої бригади Територіальної оборони. У складі підрозділу служив начальник відділу «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі» Вінницького міського центру соціальних служб Максим Юрченко.

З перших днів повномасштабного вторгнення Максим Юрченко вступив до складу 172-го окремого батальйону 120-ї окремої бригади Територіальної оборони. Нещодавно чоловік звільнився з військової служби та повернувся до своєї роботи у Вінницькому міському центрі соціальних служб.

У складі підрозділу залишилися побратими Максима Юрченка. Допомогти батальйону необхідним оснащенням вирішили колеги Максима з центру соціальних служб та департаменту соціальної політики. Колектив свідомо ставиться до допомоги армії та регулярно підтримує військових у міру своїх сил: беруть участь у благодійних акціях, збирають допомогу для медзакладів, де лікуються оборонці, та постійно відправляють донати.

Для допомоги батальйону, де служив Максим Юрченко, колектив департаменту соціальної політики ВМР, соціальних структур міста зібрав 133 тисячі гривень. Частину коштів спрямували на купівлю супутникового модема Starlink для 14-ї штурмової бригади «Червона калина».

А більша частина суми – 103 тисячі гривень – пішли на закупівлю обладнання для батальйону, де служив Максим Юрченко. Вдалося придбати зарядні станції, супутниковий модем Starlink, комплектуючі для радіостанцій та зв”язку, зимове «взуття» для автомобілів медичної евакуації. Все це вже в руках військових та допоможе їм із виконанням бойових завдань. Наразі підрозділ 172-ї окремої бригади ТрО виконує бойові завдання для забезпечення оборони України на східному напрямку.

«Допомога армії – обов’язок кожного з нас незалежно від професії та місця перебування. Колективи департаменту соціальної політики, Вінницького міського центру соціальних служб та Вінницького міського територіального центру надання соціальних послуг вирішили підтримати підрозділ 172-ї окремої бригади ТрО, де проходив службу наш колега Максим Юрченко. Сподіваємось, це обладнання допоможе нашим військовим виконувати бойові завдання. Дякуємо військовим за захист, а колективу – за оперативне закриття збору та небайдужість», – зауважує директорка Департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin