Сергій Моргунов подякував працівникам Вінницької транспортної компанії за професійність

19 лютого, у Вінниці відбулись збори, присвячені 60-й річниці від дня відкриття тролейбусного руху у Вінниці. Вінницький міський голова Сергій Моргунов спільно з представниками муніципалітету, відзначив працівників Вінницької транспортної компанії за багаторічну сумлінну працю та внесок у розвиток громадського транспорту громади.

Міський голова зазначив, що галузь громадського транспорту є однією із важливих, адже вона напряму впливає у збереження стійкості громади.

«Зрозуміло, що зараз триває війна і є багато викликів пов’язаних з нею, але важливо, що ви не зупиняєте якісне надання послуг. Люди щодня бачать вашу роботу, коли вони їдуть на роботу, додому чи у справах. І найголовніше, що ви дійсно робите внесок у збереження стійкості та стабільності в нашій громаді», – зазначив Сергій Моргунов.

Серед тих, кого відзначили й Ганна Завгородня, яка працює в галузі громадського транспорту з 1973 року.

«Як тільки я приїхала до Вінниці, то пішла навчатись на водія тролейбуса. Працювала контролером, диспетчером, водієм тролейбуса. На даний час уже багато років працюю начальником маршруту. У нас обов”язків дуже багато. Перш за все, потрібно своєчасно планувати добовий наряд, перевіряти, щоб рухомий склад був справний, своєчасно проводити водіям інструктажі», – зазначила пані Ганна.

Також міський голова подякував працівникам Вінницької транспортної компанії за щоденну роботу та наголосив, що завдяки їх титанічній роботі, інфраструктура громадського транспорту у Вінниці уже багато років поспіль є найкращою в Україні.

«Я дякую від імені усієї територіальної громади за ту, фактично, цілодобову роботу, яку здійснює транспортна компанія. І тим, хто працює на тролейбусі, хто працює на трамваях і автобусах. Тому що ви – великий та потужний колектив. І дуже важливо сьогодні утримувати цю якість надання послуги та розуміти, що після нашої перемоги нам дуже багато потрібно буде зробити, для того, щоб і надалі продовжувати розвивати маршрути, щоб люди мали можливість користуватись комфортним громадським транспортом», – зазначив Сергій Моргунов.

Тимчасово виконуючий обов’язки генерального директора КП «Вінницька транспортна компанія» Олександр Нечаєв зазначив, що за всю історію свого існування у Вінниці тролейбусна інфраструктура досягла неабиякого розвитку.

«Сьогодні ми відзначаємо визначну дату – 60-ти річчя відкриття тролейбусного руху в місті Вінниця. Тролейбуси перевозять майже половину пасажирів, від усієї частини, яку обслуговує Вінницька транспортна компанія. Тобто ваша робота надзвичайно важлива. І я бачу, як ви втілюєте все нове у тролейбусний рух. Це і капітальний ремонт 120 тролейбусів ЗіУ-9, який ми розпочали та успішно закінчили, прийняття нової техніки у 2014 році – тролейбусів «Богдан», початок збирання на базі тролейбусного депо, у 2019 році, тролейбусів «PTS-12» і придбання тролейбусів «Solaris Trollino», – зазначив Олександр Нечаєв.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin