Знову важка втрата. На вічний спочинок вінничани проводжають полеглого бійця десантно-штурмової бригади Володимира Нікіфорова

Сьогодні громада прощається із полеглим Захисником Володимиром Нікіфоровим. Понад рік воїн боронив Україну від ворога на Донецькому напрямку. Воював у складі 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. На жаль, бій 21 лютого поблизу Покровська став для нього останнім. Володимиру було лише 41. Вдома на нього чекали дружина та семирічний син…

«Володимир був справжнім патріотом і доводив це своїми вчинками. І під час Революції Гідності на столичному майдані, й активним волонтерством від початку рашистського вторгнення у 2014 році. Ніколи не стояв осторонь подій, робив все, що міг. На захист Батьківщини він також став добровільно – за покликом серця», – розповідає дружина полеглого Героя Олена.

Народився Володимир Нікіфоров 6 березня 1982 року. Після завершення школи у Ямполі здобув педагогічну освіту. Згодом переїхав до Вінниці, де створив сім’ю та реалізовував себе у різних професіях.

«Та найважливішою своєю роллю вважав виховання сина: у любові до  рідної України, її національної величі… Він був найкращим татом для нашої дитини і гарним чоловіком для мене…», – каже дружина.

Церемонія прощання із Володимиром Нікіфоровим розпочнеться о 9:45 за адресою: вул. Батозька, 12. А об 11: 00 віддати останні почесті Захиснику вінничани зможуть біля його будинку на вул. К. Василенка, 6.

Чин поховання воїна відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin