«Рухати місто вперед»: як пройшов напівмарафон «Вінниця біжить»

Відкритий міський легкоатлетичний напівмарафон «Вінниця біжить» вдруге в історії відбувся у нашому місті. Участь у соціально-спортивному форумі цього разу взяли більше трьох тисяч учасників з усієї України та інших держав. Серед них як професійні, так і спортсмени-аматори. 

Знаковим цьогоріч стало збільшення загального числа учасників напівмарафону. Здебільшого за рахунок новачків, таких як вінничанин Микола Бабаєв:
 

Майже третина учасників напівмарафону це гості нашого міста. Серед них киянка Вікторія Шевченко. До Вінниці на марафон прибула вперше, однак взяла участь у масовому забігу на дистанцію у понад 20 кілометрів в друге в своїй кар’єрі:

 

Загальний грошовий призовий фонд для переможців у трьох дистанціях «Вінниця біжить» (а це 1,5, 10 та 21 кілометр) склав 85 тисяч гривень. Їх розділили здебільшого серед учасників з інших міст. Саме гості продемонстрували кращі результати. 
Зокрема, киянин Богдан Семенович пробіг 21 кілометр за 68 хвилин та 20 секунд. За словами співорганізатора напівмарафону Олега Горобця, кожен з учасників отримав відповідний сертифікат, а разом з тим і незабутні враження:

 

Фото: прес-служба ВМР.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin