COVID-19 продовжує гуляти по Вінницькій області – є нові випадки

На сьогодні,19 травня, в області одужали 405 осіб, що підтверджено негативними результатами повторних лабораторних досліджень. За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, станом на 19 травня в області з початку спостережень зареєстровано 1116 підозр на коронавірусну інфекцію. У 751 випадку виявлено коронавірус, в тому числі у 51 дитини. Зокрема, COVID – 19 виявлено у 34 дітей з м.Вінниці, у чотирьох – з м.Гайсина. У Вінницькому районі лабораторно підтверджено 4 випадки захворювання на коронавірус серед дитячого населення, у Липовецькому – 2, а в Жмеринському, Калинівському, Барському, Літинському, Томашпільському, Тростянецькому районах та в Чернівцях – по одному.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у м. Вінниці –  417, в Калинівському районі – 73,у  Вінницькому – 46, в Жмеринському – 37, у Тростянецькому – 19, у Літинському та в Барському районах області  – по 16 випадків.

14 випадків COVID – 19 зареєстровано у Гайсинському районі, в Погребищенському – 13.

У Немирівському, Томашпільському та в Козятинському районах зафіксовано – по 10 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, а в Тиврівському, Липовецькому та Могилів-Подільському – по 9.

По 6 випадків захворювання на коронавірус у Ямпільському та в Чернівецькому районах. Також по 5 випадків COVID – 19 зареєстровано в Хмільницькому, Тульчинському, Мурованокуриловецькому та в Оратівському районах.

У Крижопільському районі та в Ладижині – по 3 випадки, а в Іллінецькому та Бершадському – по 2.

Один випадок COVID – 19 зафіксовано в Шаргородському районі.

На жаль, в області зареєстровано 11 летальних випадків: 5 – у м.Вінниці, по 2 – у Вінницькому і Калинівському районах, по 1 випадку – в Козятинському та у Літинському районах області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin