«Програма «Муніципального житла» в першу чергу спрямована на працівників бюджетної сфери», – Сергій Моргунов

Сьогодні, 21 травня, міський голова Сергій Моргунов в рамках програми «Муніципальне Житло» побував на здачі в експлуатацію 9-го будинку.

«Здали в експлуатацію ще один, дев’ятий будинок, за програмою “Муніципальне житло”. Це – десятиповерхівка на вулиці Маяковського, 138, поблизу 3-ої лікарні. Сьогодні поспілкувався з мешканцями, які вже отримали ключі від квартир. Для мене дуже важливо переконатися, що програма «Муніципальне житло» працює і потрібна вінничанам.

Серед новоселів цього будинку – лікар, родина соціальних працівників, молодий фахівець служби надзвичайних ситуацій. Поцікавився їх враженнями – кажуть, і місце затишне, і співвідношення ціни і якості оптимальне.

Програма «Муніципального житла» в першу чергу спрямована на працівників бюджетної сфери: вчителів, лікарів, учасників АТО та ООС, молоді родини. Це можливість для вінничан мати комфортне доступне житло.

Цю програму 11 років тому започаткував ще Володимир Гройсман. У різних мікрорайонах міста збудували дев’ять муніципальних будинків. Новоселами за цей час стали 775 сімей. Попит серед вінничан є – будемо продовжувати будувати муніципальне житло.», – написав мет на своїй сторінці у Фейсбук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin