Вінницький Гумштаб організував черговий захід для дітей

У Вінниці 3 квітня відбувся цікавий захід для дітей – показ вистави “Коти-біженці” у Вінницькому обласному академічному театрі ляльок. Цю подію організував Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб у співпраці з Вінницькою міською радою та за ініціативи ТaтоHub.Вінниця.

Захід провели для розваги дітей з різних соціальних категорій. Близько 200 маленьких вінничан у віці від 4 до 12 років відвідали виставу у супроводі дорослих. Серед гостей театру ляльок були діти Захисників та Захисниць України, внутрішньо переміщених осіб, а також малюки з багатодітних сімей, діти-сироти та напівсироти.Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб традиційно порадував дітлахів. На фото мама з сином

Під час вистави діти з великим захопленням спостерігали за історією, яка розгорталася на сцені. Тепла та доброзичлива атмосфера театру створила затишне середовище для маленьких глядачів.Теплі емоції та радість: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб традиційно порадував дітлахів

«Такі заходи є важливими для розвитку дитячої культури та формування у маленьких глядачів любові до мистецтва. Вони також дарують радість та приємні враження від спільного візиту на такі події», – коментує координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутатка Вінницької міської ради Світлана Василюк.

Своїми емоціями поділилась мама п’ятирічної Анни: «Дякую організаторам за можливість залучити дітей до мистецтва, відтепер дітки завжди з радістю чекають походу в театр і діляться враженнями в дитячому садочку та з друзями на вулиці», – підсумувала жінка.

Її донечка тішиться часу, проведеному з однолітками, та обіцяє завітати ще.Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб традиційно порадував дітлахів. На фото депутати

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження, особливо під час повномасштабного вторгнення. У зв’язку з цим Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організовує дозвілля для нашої малечі, адже кожна дитина має право на дитинство», – додає координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутат Вінницької міської ради Тарас Ковальчук.

Нагадаємо, що раніше для дітей вже організовували різноманітні заходи в парку, басейні, кінотеатрі, планетарії, піцеріях та інших закладах. Проводити подібні розваги для маленьких жителів громади планують і надалі.

Довідка:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin