Більше сотні п’яних водіїв за тиждень виявили поліцейські

Поліцейські посилюють профілактичну роботу, спрямовану на зниження аварійності на автошляхах області. Так, 19 травня стартував комплекс превентивних  заходів, під час яких працівники поліції проаналізують стан аварійності на території обслуговування, збільшать кількість екіпажів, які будуть залучені до нагляду за безпекою дорожнього руху, зокрема, на аварійних ділянках доріг для виявлення та попередження порушень ПДР.

За інформацією управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області, серед основних причин дорожньо-транспортних пригод є порушення правил маневрування, недотримання дистанції, перевищення швидкості, порушення проїзду перехресть та керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.


Протягом минулого тижня працівники груп реагування патрульної поліції територіальних відділів та відділень поліції склали 132 адміністративні протоколи на нетверезих водіїв. 

Зокрема, 17 нетверезих водіїв виявили працівники Управління превентивної діяльності за вихідні дні під час відпрацювання Чечельницького, Бершадського та Мурованокуриловецького районів області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin