“Ми за чисте довкілля”: у Десні пройшла весняна толока

12 квітня в селищі Десна відбулася весняна толока, під час якої було зібрано понад шість тонн сміття. Захід мав гасло “Ми за чисте довкілля” і включав прибирання дороги до колишнього підшипникового заводу, лісосмуги біля залізничної колії та частково територію самого селища.

“Території біля приватних будинків та багатоквартирної забудови, мешканці впорядкували раніше в індивідуальному порядку, так само – підприємці та представники місцевого підприємства привели до ладу ділянки біля своїх об”єктів, тож сьогодні ми сконцентрували наші зусилля більше на публічних просторах та місцях загального користування”, – зазначає Галина Обливач.

До толоки долучилось майже 30 людей: працівники старостату, комунальних закладів та бажаючі мешканці селища.

Крім, власне, самого прибирання, учасники акції також полили дерева та кущі, висаджені в селищі торік.До прибирання долучилися працівники комунальних підприємств та закладів

“Маємо підтримувати стан наших зелених насаджень та дбати про чистоту свого населеного пункту, адже турбота про екологію сьогодні – це наше здоров”я та довголіття завтра. Тому щиро дякую усім хто долучився до толоки, – каже Галина Обливач.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin