Вінниця прощається із Захисником України Артуром Доміновим

Артур Домінов став на захист Батьківщини на початку масштабної російської агресії. Своє завдання вбачав у порятунку людей. Останній бій прийняв 24 квітня на Херсонщині. Поховають воїна на Центральному кладовищі.

Артур Домінов народився у Вінниці 19 липня 1997 року. Після закінчення 26-ї школи здобув спеціальність маляра-штукатура у Вищому художньому професійно-технічному училищі №5. Відслужив в армії та працював за фахом у будівельній компанії.

З початком повномасштабного російського вторгнення Артур долучився до Збройних Сил України. Був старшим солдатом у 456-й бригаді транспортної авіації імені Дмитра Майбороди. Перший час вистежував повітряних цілі над Вінницею, а згодом був передислокований на один із найгарячіших напрямків фронту. Загинув під час мінометного обстрілу позицій поблизу села Кринки Херсонської області.Вінниця сьогодні прощається із 26-річним воїном Доміновим Артуром Андрійовичем

«Артур мріяв, щоб війна завершилась і на рідній землі якнайшвидше настав мир… Під час того бою він під вогнем евакуйовував поранених та виносив тіла загиблих побратимів, – розповідає мати полеглого Героя Раїса Олександрівна. – Вперше подібний досвід отримав у момент прильотів по вінницькому аеропорту… Казав, коли поїде на “нуль”, усіма силами намагатиметься збільшувати шанси на життя тим, кого поцілить ворожа нечисть. А також робитиме усе, щоб ті, кому судилося повернутися додому на щиті, змогли це зробити для гідного поховання…»

Церемонія прощання з Артуром Доміновим розпочнеться об 11:30 у Храмі за адресою: вул. Келецька, 50-А.

Чин поховання воїна відбудеться о 13:00 на кладовищі Підлісне.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin