Розпочато ремонт конструкцій дитячих ігрових та спортивних майданчиків: безпечне дозвілля

Як розповіли в Асоціації органів самоорганізації населення м. Вінниця, технічне обстеження та ремонт конструкцій дитячих ігрових та спортивних майданчиків – це обов’язкові заходи, які проводять щорічно. Всього на балансі об’єднання перебуває 26 таких об’єктів, що знаходяться на території приватної забудови. Роботи з їх оновлення цьогоріч розпочались на початку травня і триватимуть до середини літа.

Належний стан ігрових та спортивних майданчиків – це передусім не про естетичну привабливість, хоча й вона має велике значення, а про безпечність для користувачів, серед яких – діти, наголошують в Асоціації. Працівники підрядної організації здійснюють технічне обслуговування конструкцій, замінюють зношенні елементи, оновлюють чи підтягують підшипники та кріплення, усувають інші недоліки.

«Попри те, що ворог хоче припинити життя у наших містах, ми маємо підтримувати порядок, чистоту, ремонтувати елементи благоустрою. Через активну експлуатацію, а особливо в зимовий період – внаслідок температурних коливань, – металічні та дерев’яні конструкції зазнають чималого шкідливого впливу. Можуть ламатися, деформуватися, піддаватися корозії. Щоб не допустити випадків травмувань людей на гірках, гойдалках, тренажерах тощо, ми й проводимо щорічний огляд майданчиків та забезпечуємо ремонт усіх аварійних елементів, – розповіла голова Асоціації органів самоорганізації населення м. Вінниця Наталія Панчук. – Наші діти мають право на безпечне і корисне дозвілля. Переконані, цього прагнуть і їхні батьки, які нині боронять країну від російських агресорів».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin