Спільними зусиллями робимо добру справ: молоді вінничани провели толоку

Уже третій рік поспіль відділ молодіжної політики спільно курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС) організовують прибирання нашої громади. Цього разу вони з користю провели час на території оздоровчого табору «Я Маріуполь. Родина». Ця ініціатива стала традиційною і привертає увагу не тільки студентської молоді, але й мешканців міста, які активно підтримують екологічні та соціальні акції.

«Це не просто прибирання, а важливий соціальний захід, який виховує у молоді почуття відповідальності за навколишнє середовище і допомагає зміцнювати громаду», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак. – Ми раді, що курсанти ХНУВС підтримують нашу ініціативу і щороку допомагають робити територію табору чистішою та привабливішою».

Спільним зусиллями було прибрано кілька локацій, де незабаром відпочинуть родини з Маріуполя.

*«Ми завжди з нетерпінням чекаємо на цю акцію, адже це чудова можливість не лише зробити щось корисне для нашого міста, але й провести час з однолітками, – поділилася враженнями курсант Влад. – Цього року ми особливо старалися, щоб табір виглядав ще краще, адже розуміємо, як важливо мати чисте та красиве місце для відпочинку». *

Також він додав, що завдяки таким заходам, молодь навчається працювати в команді, розвиває свої організаційні та лідерські навички, а також набуває досвіду в реалізації соціально значущих проєктів.

Прибирання території оздоровчого табору «Я Маріуполь. Родина» – це не лише внесок у чистоту та благоустрій міста, але й приклад того, як спільні зусилля можуть зробити світ кращим. Учасники мають сподівання, що їхній приклад надихне інших на активні дії та допоможе розвивати свідоме і відповідальне ставлення до довкілля.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin