Відзначимо подію разом та долучитися до збору коштів на ЗСУ: ЦМБ – 50!

Свій 50-й день народження Вінницька міська центральна бібліотека імені Івана Бевза відзначатиме 31 травня. З цієї нагоди організовують благодійний дитячий ярмарок «Читаємо! Творимо! Допомагаємо!», майстеркласи, бібліотечний пікнік та презентацію книги Семена Кравченка. Початок о 12:00 за адресою: вулиця Хмельницьке шосе, 4. Усі зібрані кошти під час заходів спрямують на підтримку ЗСУ.

Організатори певні, кожного дня, а тим паче під час урочистих подій важливо пам’ятати про тих, завдяки кому ми можемо відносно спокійно жити, працювати, творити. Тож і свій півстолітній ювілей розглядають як нагоду вчергове сказати дякую. На гостей заходу чекають різноманітні локації, а також ярмарок. Усі виручені кошти направлять на купівлю дрона.

«FPV-дрон передамо нашим захисникам 120-ї бригади територіальної оборони ЗСУ. Це обладнання допоможе воїнам ефективніше виконувати свої завдання та забезпечувати безпеку нашої країни», – зазначають у Центральній міській бібліотеці.

А для підняття морального духу та настрою разом із дроном нашим захисникам передадуть вироби-обереги. Під час майстеркласів маленькі та дорослі учасники події зможуть створити власні листівки-побажання для воїнів, сплести патріотичний браслет, виготовити ароматний мішечок із натуральних трав, а також мініляльки-мотанки.

Важливо: у разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin