Правоохоронці по гарячим слідам зловили крадія



10 червня працівники групи реагування патрульної поліції Бершадського відділу поліції спільно з працівниками поліції охорони одразу після вчинення злочину затримали зловмисника, який з магазину викрав мобільні телефони, планшети, ноутбук, стартові пакети та  аксесуари мобільного зв’язку. Викрадені речі у правопорушника вилучені.  

Близько четвертої години ранку на пульт поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання сигналізації в магазині мобільного зв’язку у Бершаді. За декілька хвилин на місце події прибула група реагування Гайсинського міжрайонного відділу поліції охорони та екіпаж групи реагування патрульної поліції Бершадського відділу поліції. Як з’ясувалось, зловмисник потрапив  до приміщення магазину шляхом зламу пластикових дверей.

Поліцейські затримали зловмисника.  У нього в рюкзаку  знаходились викрадені 40 мобільних телефонів, 5 планшетів, ноутбук, 150 стартових пакетів, Sim-картки, портативні зарядні пристрої на інші аксесуари мобільного зв’язку.        

За словами  начальника Бершадського відділу поліції Віктора Піруса, затриманим виявися 38-річний житель смт Чечельник. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.



Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin