Маленькі маріупольці відвідали Подільський зоопарк

Літо триває, тож муніципалітет Вінниці продовжує організовувати дозвілля для відвідувачів оздоровчого центру «ЯМаріуполь. Родина». 19 червня діти разом батьками побували у Подільському зоопарку, де годували тваринок та насолоджувались краєвидами закладу.

Зубри, верблюди, олені плямисті, вовки, ягуари – цих та багато інших тварин зустрічали дітлахи. Цього разу в гості до мешканців зоопарку завітало чимало охочих.

«Вінницька міська рада продовжує підтримувати людей, яким необхідна підтримка. Зокрема, впродовж літа організовуємо цікаве дозвілля для маленьких маріупольців. Цього разу тут зібралися 120 учасників, які в колі сім”ї гуляють родзинкою Вінниці та відпочивають», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Своїми враженнями поділилась одинадцятирічна Ксюша: «Коли ми прийшли в зоопарк, я у першу чергу побігла дивитися на папуг. Коли ми жили в Маріуполі, у мене були вдома два папуги: Марго та Гриша. Але, на жаль, вони залишились в тимчасово окупованому місті. Також ми побачили красивих альпак, які дуже мене вразили».

Зоопарк став чудовою можливістю для дітей подихати свіжим повітрям та психологічно розвантажитися.

«Це свого роду терапевтичний захід. Попереду ще чимало різних та цікавих подій, які впродовж літа плануємо організувати для гостей міста», – підкреслила Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin