Кількість хворих на коронавірус в області перевалила за дві тисячі

За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, в області з початку спостережень зареєстровано 2209 підозр на коронавірусну інфекцію. У 1500 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 122 дітей. Зокрема, COVID – 19 виявлено у 78 дітей з м.Вінниці, у чотирьох – з м.Гайсина. У Вінницькому та в Хмільницькому районах лабораторно підтверджено по 8 випадків захворювання на коронавірус серед дитячого населення,  в Жмеринському – 5, у Липовецькому – 4. У Тростянецькому та в Калинівському районах – по 3 випадки COVID – 19 серед дітей, у Барському – 2, а також по одному випадку в Козятинському, Літинському, Могилів-Подільському, Немирівському, Томашпільському, Крижопільському районах та у Чернівцях,

Загалом, лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у м. Вінниці – 866, у Вінницькому районі – 109, у Калинівському  та в Жмеринському районах –  по 83,у Хмільницькому – 63, у Могилів-Подільському – 31, у Тиврівському – 28, у Тростянецькому – 25, у Літинському – 23, у Погребищенському – 21, в Липовецькому і в Барському – по 20, у Козятинському – 19, в Крижопільському і в Гайсинському – по 15, у Немирівському – 14, в Томашпільському – 12.

По 8 випадків COVID – 19 зареєстровано в Іллінецькому та в Ямпільському районах області, по 6 – у Чернівецькому, Тульчинському, Мурованокуриловецькому та в Бершадському.

В Оратівському районі 5 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, у Ладижині – 4, у Шаргородському районі – 3, в Чечельницькому – 1.

У вогнищах інфекції було обстежено 2209 осіб з підозрою на захворювання та 24941 контактних. Також з профілактичною метою було обстежено 30 осіб, які перебували в обсервації.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin