Скальський став другим у рейтингу голів ОДА

Владислав Скальський, за підсумками  традиційного рейтингу голів обласних державних адміністрацій, який підготувало видання «Деловая столица», посідає друге місце серед голів ОДА. Набравши 64 бали, керівник Вінниччини поступився лише очільнику Львівської ОДА Максиму Козицькому (74,5 балів).

До п’ятірки лідерів також увійшли голова Одеської ОДА Максим Куций, очільник Полтавської облдержадміністрації Олег Синегубов та київський міський голова Віталій Кличко.

Як і в минулі роки, порівнюються показники 23 мирних регіонів (без окупованих АРК і Севастополя та наполовину окупованих Донеччини та Луганщини) по 20 суспільно значущим критеріям. Всі цифри взяті з відомостей Держстату та його територіальних органів.

Як зазначає видання, за час керівництва Владислава Скальського, Вінниччина стала лідером за динамікою сільського господарства, показавши в першому кварталі зростання на 6,2% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а за підсумками чотирьох місяців – на 7,1% (хоча в середньому по Україні вийшло падіння на 1,8% і 1,4% відповідно). 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin