Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав військовим чергову мобільну лазню

Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу відправила на передову ще один мобільний лазне-пральний комплекс. Лазню виготовили на одному з обласних комунальних підприємств.

Мобільну лазню передали військовим однієї з бригад, якій МКГШ допомагає на постійній основі й оборонці якої виконують бойові завдання на найгарячіших напрямках.

За словами представника військових, Сергія, мобільна лазня для наших бійців у таку спеку – це друга по важливості після дронів та «мавіків» річ. Адже можливість прийняти душ, охолодитися, випрати речі – це не лише про побут, а й про моральний дух військових.

Мобільний лазне-пральний комплекс має чотири душових кабіни, дві пральних машини, облаштований генератором для безперебійного живлення.

За словами одного зі співзасновників Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового, загалом команді МКГШ вдалося передати різним військовим частинам вже 18 таких комплексів.

-Продовжуємо системну роботу по підтримці військових – безпека та оборона залишається нашим головним пріоритетом, – каже Вячеслав Соколовий.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin