Вінницька громада проводжає у вічність Героя-Захисника Олександра Соболєва

Олександр Соболєв долучився до Збройних Сил України торік. Виконував військові завдання у складі 645-го окремого зенітно-кулеметного батальйону, а згодом став у стрій 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Боровся з окупантами на Донеччині. Був стрільцем – помічником гранатометника. Життя воїна обірвалося 13 липня під час бою поблизу села Карлівка Покровського району. Олександру було лише 49 років… У нього залишились дружина та син, батьки і брат…

Олександр Соболєв народився у Вінниці 25 квітня 1975 року. Навчася у 26-й загальноосвітній школі, а потому закінчив тоді ще Вінницький технікум електронних приладів. У мирному житті працював на різних посадах у різних приватних підприємствах.

«Олександр дуже багато читав. Захоплювався, зокрема історією як Всесвітньою, так і українською. Тому ми родиною багато подорожували історико-культурними центрами нашої Батьківщини, – розповіджає дружина полеглого воїна Ольга. – Взагалі чоловік був дуже товариською людиною. Вмів із усіма знайти спільну мову та вихід із будь-якої конфліктної ситуації. Мав чуйне та добре серце…»

Церемонія прощання із Олександром Соболєвим розпочнеться сьогодні о 9:00 год за адресою: вул. І. Миколайчука, 6.

А о 10:00 поминальну панахиду за воїном відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Місцем вічного спокою воїна стане Алея Слави Сабарівського кладовища. Чин поховання відбудеться об 11:00.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin