Учасники табору «ЯМаріуполь-Родина» мали нагоду розважитися в Подільському зоопарку та дитячому центрі «Країна Мрій»

Літо – найбезтурботніший час для дітей, коли можна відпочити та набратися нових вражень перед черговим навчальним роком. Цього спекотного тижня учасники табору «ЯМаріуполь-Родина» мали нагоду розважитися та досхочу повеселитися в Подільському зоопарку та дитячому центрі «Країна Мрій». Тематичні заходи, які відволікли малечу від подій, пов’язаних з війною, організували Відділ молодіжної політики Вінницької міської ради у співпраці з КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

Як розповідає начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, у дитячому центрі діти почувалися як риби у воді – всі хлопчики та дівчата одразу знайшли собі заняття до душі: стрибали на батутах, з’їжджали з гірок, долали перешкоди в заплутаних лабіринтах, а дехто навіть приміряв на себе різні професії – лікаря, поліцейського, перукаря чи продавця в тематичній ігровій зоні.

«Діти з задоволенням проводили час, дуже приємно було спостерігати, як швидко вони орієнтуються – де хочуть побувати, що мають обов’язково спробувати. Малеча активна і ми обов’язково будемо продовжувати організовувати подібне дозвілля, аби підтримувати цей вогник в їх очах. Попри всі труднощі, які вони пережили та війну, яка триває в Україні, діти мають залишатися дітьми», – переконана Юлія Мончак.

А в Подільському зоопарку на відпочивальників табору чекали десятки різних тварин та птахів, які звикли до уваги людей. Директор мережі комунальних закладів «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира додав, що діти з нетерпінням чекали на можливість побачити на власні очі чотирилапих та дізнатися, як за ними доглядають.

«Один з учасників нашої екскурсії – хлопчик Вова – розповів, що в майбутньому мріє стати ветеринаром і лікувати тварин. Тому йому разом з друзями було дуже цікаво спостерігати за жителями зоопарку. Ми підготували також смаколики, якими діти пригощали звірів – морква, капуста, яблука та інші овочі. Для нас дуже цінно бачити радість та зацікавленість, яку випромінюють діти, тож в подальшому ми разом з колегами з відділу молодіжної політики ВМР будемо продовжувати організовувати тематичні заходи», – зазначив Дмитро Мира.

Загалом участь в цих заходах взяли 68 дітей, які відпочивають в оздоровчому таборі «ЯМаріуполь – Родина».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin