Де у Вінниці 6 серпня лагодять комунальні мережі – «Цілодобова варта»

У вівторок, 6 серпня, життєдіяльність Вінниці забезпечується у звичному режимі. Муніципальний транспорт вийшов на маршрути у повному складі, комунальні служби продовжують дбати про комфорт містян. «Робота бригад шляховиків, зокрема, зосереджена на усуненні сезонної деформації асфальтового покриття, спричиненої нещодавньою спекою, та інших потенційно небезпечних чинників. Так минулої доби до прибирання транспортної інфраструктури було залучено 20 одиниць техніки, – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук. – Окрім того, значні зусилля підприємств спрямовані на підвищення якості та стабільності надання послуг, підготовки мереж до зими».

Так, бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять сьогодні мережі за наступними адресами:

  • вул. Г. Нарбута, 2;
  • вул. Д. Малишенка, 31-35;
  • перехрестя вулиць К. Малевича – Замостянська;
  • вул. А. Первозванного, 36;
  • вул. М. Оводова, 2;
  • вул. І. Миколайчука, 58.

Водопостачання відновлять одразу по завершенні робіт.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення подачі гарячої води до будинку за адресою: вул. М. Шимка, 34. Причина – ліквідація наслідків пошкодження трубопроводу.

А у «Вінницьких міських електромережах» повідомляють, що у зв’язку з плановими роботами, можливі тимчасові відключення світла на вулицях: І. Богуна, М. Гавриш, О. Кобилянської, У. Самчука, О. Теліги, Соборна, Грушевського, С. Петлюри, Ботанічна, а також у районі Гуральні.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin