У Вінниці на дахах будинків тривають ремонтні роботи

Днями завершився капітальний ремонт покрівель житлових будинків за адресами вул. М. Оводова, 77, вул. Понєдєліна, 23 та вул. Брацлавська, 20.  Мешканці яких скористалися можливостями муніципальних програм. Йдеться про програму підтримки ОСББ, коли при створенні об’єднання співвласників будинку у висотці коштом міського бюджету робиться капітальний ремонт одного з конструктивних елементів на вибір жителів. А також програмою співфінансування при виконанні ремонтних робіт в будинках житлового фонду. 
Ремонт багатоповерхівок житлового фонду у Вінниці за програмою співфінансування виконується щороку. Умови участі незмінні: 70% витрат покриває міський бюджет, решту коштів докладають мешканці. У багатоквартирних будинках виконують роботи на вибір мешканців. Останнім часом найпопулярнішим є ремонт покрівель. 


«Співфінансування – не єдиний інструмент, через який можна провести ремонті роботи у своєму будинку. У багатоповерхівках, де створюється ОСББ, є можливість отримати фінансування на ремонт одного конструктивного елементу за кошти міського бюджету. А якщо будинок зведений до 1970 року, і у ньому створено ОСББ з 1 січня 2019 року, то за кошти громади ремонтується два конструктивні елементи, але не упродовж одного року», – розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin