Про важливість збереження довкілля: «День зеленого кіно» у Вінниці

20 серпня у Вінниці відбудеться безкоштовний показ фільмів на екологічну тематику в межах «Дня зеленого кіно». Захід для вінничан та гостей міста з метою привернути увагу до важливості збереження довкілля організовує департамент відновлення та розвитку ВМР в межах проєкту департаменту маркетингу міста та туризму ВМР «Літня екологічна школа».

Показ фільмів, які проливають світло на екологічні виклики, відбудеться у молодіжному центрі «Квадрат» з 12 до 14 години. Зареєструватися можна за посиланням.

Директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР зауважила, що «День зеленого кіно» відкритий для всіх містян, які переймаються проблемами довкілля. Ця подія спрямована на виховання почуття колективної відповідальності та заохочення до змістовних розмов, які можуть сприяти позитивним змінам громади. Окрім перегляду фільмів, учасники заходу матимуть можливість поспілкуватися, обговорити теми та повідомлення, висвітлені у кінострічках.

«Вінниця працює у межах Європейського Зеленого Курсу, присвяченого переходу до кліматичної нейтральності в межах найближчих 30 років. Наша громада стала першою в Україні, де офіційно задекларували такі наміри. Просвітницька діяльність та залучення зацікавлених людей до цього процесу – один з інструментів позитивного впливу на стан довкілля у нашій громаді. “День Зеленого кіно” ми організовуємо не вперше. Це було і минулого року і навесні цього року, де збиралися десятки зацікавлених та вмотивованих вінничан, щоб більше дізнаватися про те, як мінімізувати вплив людини на природне середовище», – сказала Ольга Ремешевська.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin