Вінниця в жалобі. Сьогодні прощаються з полеглим Захисником В’ячеславом Іфромом

В’ячеслав Іфрім взяв до рук зброю у лютому цього року. Під час підготовки пройшов навчання у Військовій академії (місто Одеса), де здобув звання офіцера. Воював у лавах 82-ї окремої десантно-штурмової бригади. Свій останній бій воїн прийняв 9 серпня на східному напрямку. Йому було лише 36 років… У чоловіка залишилась дружина та семирічний син.

Народжений у Молдові 28 лютого 1988 року, В’ячеслав Іфрім із дитинства проживав на Вінниччині. Середню школу закінчив у селі Мовчани, старшу – у Жмеринці цього ж району. Далі було навчання у Вінницькому національному технічному університеті на факультеті «Програмна інженерія». У цивільному житті працював торговельним представником у кондитерській корпорації «Рошен».

«Чоловік дуже любив наше місто, відкривати для себе його потаємні куточки, вивчати історію, – розповідає дружина полеглого Героя Вікторія. – А ще – подорожувати сім’єю Україною та за її межами. Дихати морем, ходити в гори… Для нього відпочинок – це був завжди рух. Передусім – до пізнання самого себе, пошуку натхнення. І в людях цінував саме такий неспокій, доброзичливість і порядність…»

Церемонія прощання із В’ячеславом Іфромом розпочнеться сьогодні о 10:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Доколінно схилитися перед його подвигом вінничани також зможуть об 11:00 за адресою: вул. 600-річчя, 32.

Поховають воїна близько 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin