У Вінниці стартувало онлайн-опитування мешканців щодо можливостей і бар’єрів : усі подробиці у матеріалі

У Вінниці стартувало онлайн-опитування мешканців щодо можливостей і бар’єрів для рівної участі жінок і чоловіків у процесах ухвалення рішень, пов’язаних з реалізацією Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату громади. Його проводить департамент відновлення та розвитку Вінницької міської ради у межах проєкту «Гендерна складова у діяльності громад з реалізації плану дій зі сталої енергетики та клімату».

Метою опитування є дослідження рівня залученості мешканців громади у формуванні енергетичної політики та зміни клімату в громаді, а також визначення впливу від реалізації такої політики на різні групи мешканців/-нок громади.

Як розповіла директорка департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради Ольга Ремешевська, проєкт «Гендерна складова у діяльності громад з реалізації плану дій зі сталої енергетики та клімату» реалізується у шести громадах України, відібраних європейською ініціативою «Угода мерів – Схід», серед яких і Вінниця.

Проєкт підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Опитування можна пройти до кінця серпня за посиланням.

Після проведення дослідження експерти проведуть тематичний навчальний інтенсив для шести громад-учасників пілотного проєкту.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin