Лекторії просто неба: 15 серпня зустріч із Євгеном Совінським

Зустріч із Євгеном Совінським, головним архітектором Вінниці відбудеться завтра, 15 серпня, о 18:00. Майданчиком для її проведення стане берег малої річки Скельна. Нагадаємо, нещодавно цю локацію фахівці КП «Інститут розвитку міст» доглянули спільно з небайдужими жителями міста.

Природну локацію облаштували на бережині поблизу вулиць Князів Коріатовичів та Марії Литвиненко-Вольгемут. Тут можна гарно відпочити, насолодитись прохолодою водойми, поспілкуватись та дізнатись щось нове. Зокрема, нещодавно під час лекції «Річка-невидимка: фантастичні місця та де їх шукати» від заступника директора з виставкової роботи Музею Вінниці Євгенія Сафар’янса вінничани мали змогу дізнатися про дивовижні місця на мапі міста.

Зацікавленість людей стала поштовхом до організації наступної події. Наразі у цьому мальовничому лекторії обговорюватимуть питання міського розвитку та екології, ролі малих річок у міському просторі, а також те, як ці природні об’єкти інтегруватимуться у новий Генеральний план Вінниці та важливості врахування європейських екологічних трендів у сучасному міському плануванні. Усі ці теми порушить головний архітектор Вінниці Євген Совінський.

Директорка КП «Інститут розвитку міст» Янна Чайковська запрошує всіх охочих долучитися до обговорення: «Приходьте і отримуйте унікальну можливість поспілкуватися про місто із головним архітектором Вінниці! Підготуйте цікаві питання та скористайтесь можливістю їх поставити в дружній атмосфері».

Місце зустрічі: поблизу вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 27.

Додаткову інформацію про захід можна знайти на фейсбук-сторінці Малі річки Вінниці.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin