Для дітей полеглих та безвісти зниклих оборонців спортшкола № 2 організувала активності на Південному Бузі

Нещодавно на водно-веслувальну базу Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 завітали дванадцять діток полеглих або ж безвісти зниклих оборонців.

Для малечі та їхніх рідних був організований незабутній день, сповнений нових вражень та емоцій. Вони дізналися про водні види спорту, які культивуються на базі МДЮСШ № 2, та пройшли інструктаж перед тим, як сідати в човни.

На дітлахів чекала захоплива подорож Південним Бугом на човні «Дракон», слаломних каяках, сап-бордах, а також знайомство з вітрильними човнами під керівництвом тренера цього відділення.

«Такий спортивний день був для вінничан та вінничанок не лише розвагою, а й можливістю відкрити для себе нові горизонти, познайомитись зі світом водних видів спорту, відчути себе частиною великої спортивної родини», – каже тренер-викладач спортшколи Дмитро Бєлов.

Директорка МДЮСШ № 2 Світлана Куліш розповіла, що день на воді надав дітям та їхнім рідним, які переживають велику втрату, можливість психологічно розвантажитись та відпочити.

«Ми із задоволенням організували спортивний відпочинок для діток, щоб вони хоч на деякий час відволіклись та забули про те, що в нас йде війна. Ми створили для них дружню атмосферу, щоб зацікавити їх та долучити до занять спортом. Учасники заходу отримали позитивні враження та зарядились радісною енергетикою. Маємо надію, що діти, які побували у нас в закладі, матимуть бажання почати тренуватись», – говорить Світлана Куліш.

Вона підкреслила, що цей захід став яскравим прикладом того, як навіть у найскладніші часи ми залишаємося єдиною родиною, яка турбується про своїх дітей, дарує їм радість та надію на краще майбутнє.

«Спорт допомагає не лише зміцнити тіло, а й віднайти внутрішню силу, що так важливо в сьогоднішніх умовах. Це не просто захід – це вияв нашої підтримки та вдячності тим, хто віддав найцінніше заради нашої свободи. Вони не забуті, а їхні діти та родини завжди відчуватимуть підтримку з боку суспільства – резюмує директорка спортшколи № 2. Зазначимо, що Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 2 запрошує дітей та підлітків на безкоштовні заняття з таких видів спорту, як веслування на байдарках і каное, веслувальний слалом, вітрильний спорт, веслування на човнах «Дракон», спортивне орієнтування, радіоспорт та тхеквондо (ВТФ).

Детальнішу інформацію про спортивну школу № 2 можна дізнатись у соціальних мережах: у фейсбуці або інстаграмі.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin