Вінничан запрошують пройти опитування щодо рівня культурного життя громади – долучайтесь!

Вінничан та вінничанок запрошують пройти анкетування, поділитись думками та своїм досвідом, оцінити якість культурних послуг і висловити свої пропозиції щодо їх покращення. Відповіді респондентів залишаться анонімними, а зібрані дані допоможуть покращити культурне життя нашої громади. Проводять опитування за підтримки міжнародних партнерів в межах проєкту #EU4Culture.

Культура, в умовах повномасштабної війни в Україні, має багато викликів, зокрема щодо збереження культурної спадщини, нашої автентичності. А відтак є необхідність у трансформаційних діях. Попри усі труднощі воєнного часу, галузь адаптувалися та продовжує свою діяльність. У зв’язку з цим необхідно проаналізувати стан культурної сфери зазначають у департаменті культури Вінницької міської ради. Нині роль культури у формуванні національної та особистої ідентичності є вкрай важливою. Це розуміють як наші партнери, так і громада. Саме культурне середовище впливає на формування цінностей, особистісних якостей і навичок, в тому числі і лідерських.

Опитування проводиться в рамках актуалізації Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади за підтримки проєкту #EU4Culture, що фінансується Європейським Союзом та реалізовується Goethe-Institut Ukraine. Міжнародні партнери підтримують галузь культури та креативних індустрій, адже сьогодні це надає можливість для економічного зростання та соціального розвитку нашого регіону.

«Моніторинг допоможе краще зрозуміти актуальні тенденції та виклики, з якими стикається культурна сфера нашої громади, і стане частиною важливого процесу планування майбутніх змін та вдосконалень. Попереднє опитування було ще до повномасштабного вторгнення. Саме тому важливо провести дослідження даного питання та актуалізувати стратегічні напрямки галузі культури на майбутні роки», – говорить перший заступник директора департаменту культури Олексій Циганков.

Пройти анонімне опитування щодо актуалізації культурної стратегії Вінниці можна за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin