Вінницька міська рада продовжує організовувати насичені і радісні дні для дітей: подробиці

Вінницька міська рада продовжує організовувати насичені і радісні дні для дітей, які наразі відпочивають у таборі «ЯМаріуполь.Родина». У межах цієї ініціативи малеча завітала до ігрового центру «Країна мрій», Подільського зоопарку та парку атракціонів.

Першим пунктом їхньої подорожі став ігровий центр, де діти могли зануритися у світ розваг. Атракціони, ігрові автомати та активності подарували дітям безліч позитивних емоцій та можливість весело провести час разом із родинами та друзями.

А під час наступної зупинки у Подільському зоопарку малеча мала змогу познайомитися з різноманітними представниками тваринного світу. Діти з цікавістю спостерігали за левами, тиграми, оленями тощо та дізнались більше про їхні звички та середовище існування.

Завершився день у мальовничому парку атракціонів, де діти досхочу відпочили на свіжому повітрі та покаталися на різноманітних каруселях.

Як зауважила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, подібні події мають велике значення для дітей, які пережили важкі події.

«Вони допомагають забути про стрес та тривоги, пов’язані з війною, та повернутися до звичного дитячого життя, сповненого радості та безтурботності», – повідомила вона.

А директор VinSmart Центру Дмитро Мира підкреслив, що відвідування подібних заходів – це чудова можливість дітям зняти психологічну напругу.

«Такі заходи будемо організовувати й надалі. Завдяки гарній погоді ми можемо додавати різноманітні активності на свіжому повітрі. Все для того, щоб підняти дітям настрій, адже вони заслуговують бути щасливими навіть у цей складний час», – додав він.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin