Відкритий міський турнір із баскетболу серед юнаків до Дгя міста та Дня фізичної культури та спорту в Україні

З 6 по 8 вересня 2024 року у Вінниці проходив відкритий міський турнір із баскетболу серед юнаків 2013 року народження та молодших. Захід був приурочений Дню міста та Дню фізичної культури і спорту в Україні. У змаганнях взяли участь перспективні юні спортсмени, які продемонстрували свої вміння та жагу до перемоги.

Як зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський,  цей турнір став яскравим прикладом того, як спорт об’єднує молодь та допомагає їй розвиватися, виховує в них командний дух та прагнення до перемоги.

«Дякуємо нашим Силам Оборони за можливість проводити такі спортивні заходи для молоді, завдяки яким вони отримували нові знання, досвід та, звісно ж, незабутні враження», – говорить Сергій Краєвський.

У підсумку змагань переможцями стала вінницька команда з міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу під керівництвом тренера Олександра Главатчука. Наші спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки та злагоджену командну гру, що дозволило їм очолити турнірну таблицю.

Друге місце у збірної команди міста Вишневе-Адміралс під керівництвом тренера Леоніда Стефанишина. А на третю сходинку піднялись БК Тернопіль (тренери – Леонід Морозов та Наталія Осіп).

Також запам’яталася яскравим виступом і команда  спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з баскетболу № 5-Дніпро під керівництвом тренера Дмитра Маркова.

Серед відзначених гравців у номінаціях:

кращий захисник – Адріан Петрик (Вінниця);

кращий нападник – Наум Стефанишин (Вишневе) та Олександр Возник (Тернопіль);

найкорисніший гравець – Єгор Главатчук (Вінниця).

Особливу нагороду отримав Матвій Кривенко з команди Дніпра, який забив найбільшу кількість очок за весь турнір. За таке досягнення спортсмен отримав спеціальний приз – професійний баскетбольний м’яч, від Вінницького районного управління поліції ГУ НП у Вінницькій області.

Окрім цього, особисті відзнаки отримали:

•  Денис Кушнір, Михайло Левандовський (Вінниця)

•  Матвій Кривенко, Кирило Фарафонов (Дніпро)

•  Анастасія Братко, Максим Герега (Вишневе)

•  Ілля Васильків, Демид Домашенко (Тернопіль)

Спортивний захід відбувся за підтримки комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, ТМ «Солодка Мрія», Вінницького районного управління поліції ГУ НП у Вінницькій області, Вінницької баскетбольної федерації та МСДЮСШОР із баскетболу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin