У Вінниці ще в одній багатоповерхівці оновли ліфт. Цього разу на вулиці Дмитра Майбороди, 37

Енергоощадний, з тактильними кнопками та датчиками руху. В третьому під’їзді багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дмитра Майбороди, 37 завершили капремонт ліфта. В межах робіт тут замінили стару ліфтову кабіну на сучасну турецького виробництва.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, роботи виконали на умовах співфінансування, левову частку витрат – профінансували з міського бюджету.

«Попередній ліфт вичерпав свій гарантійний 25-річний термін експлуатації, тож ми не змогли не реагувати на ситуацію. Тому було вирішено допомогти мешканцям цього будинку. Маємо дбати про стійкість нашої критичної інфраструктури та підтримувати її в належному стані», – зазначає директор департаменту житлового господарства ВМР Віталій Місецький.

Новий ліфт – енергоощадний, споживає приблизно на 20% менше електроенергії ніж старі ліфти. Кабіна підйомника – виготовлена з нержавіючої сталі, обладнана поручнями, енергоощадними світильниками, тактильними кнопками та датчиками руху. Тобто двері ліфта не зачиняться поки пасажир не відійде на потрібну відстань.

Крім того, ліфт додатково обладнали системою безпровідної диспетчеризації, яка дозволяє напряму з’єднатися з диспетчером аварійної служби у випадку непередбаченої зупинки підйомника, що особливо актуально зараз в період застосування графіків аварійних відключень електроенергії.

Загалом, з початку року в обласному центрі повністю чи частково з допомогою міського бюджету капітально відремонтували 6 ліфтів. Крім капремонту ліфта на вулиці Д. Майбороди, 37, підрядники цьогоріч також оновили ліфти в четвертому та третьому під’їздах багатоповерхівки на вулиці Янгеля, 73, другому під’їзді будинку на вулиці А. Кримського, 48, четвертому під’їзді будинку на вулиці Генерала Григоренка, 67, а також в багатоповерхівці на вулиці Келецька, 124.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin