Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ: зібрали 216 565 грн на автомобіль для одного з підрозділів «Червоної калини»

Учні, батьки та вчителі вінницького ліцею №29 вкотре об’єдналися задля доброї справи – благодійного ярмарку на підтримку Збройних Сил України. Захід, який відбувся під гаслом «Смаколики придбай – ЗСУ допомагай», зібрав багато небайдужих, готових зробити свій внесок у підтримку наших Захисників та Захисниць.

Шкільний двір перетворився на справжній ярмарковий майданчик, де панувала дружня та патріотична атмосфера. Учасники ярмарку пропонували власноруч приготовлені смаколики: домашню випічку, вареники та різноманітні солодощі. А всі зібрані кошти були спрямовані на підтримку українських воїнів.

Окрім частування, на ярмарку були організовані майстер-класи, на яких діти та дорослі могли створити власні сувеніри чи прикраси. Відвідувачі також мали можливість придбати різноманітні вироби ручної роботи: браслети, свічки, патріотичні стрічки та малюнки, виготовлені учнями ліцею. Усі ці творчі роботи не лише радували око, але й стали символом підтримки, віри в Перемогу та прагнення допомогти тим, хто боронить нашу країну.

Директор ліцею Микола Бартюк відзначив активність та ініціативність учнів, батьків і вчителів, які долучилися до благодійної акції: «Наш ярмарок – це яскравий приклад того, як спільними зусиллями можна робити великі речі. Сьогодні ми не просто збираємо кошти, ми вкладаємо у цю справу свою любов, віру та підтримку для наших воїнів», – сказав він.

Учні ліцею були активними учасниками заходу. Вони із захопленням розповідали гостям про свої кулінарні шедеври, а також про те, чому важливо підтримувати українських військових. Цей захід дав можливість дітям відчути свою причетність до великої справи та зрозуміти, наскільки важливими є навіть маленькі внески для підтримки тих, хто щодня захищає їхнє майбутнє.

Благодійний ярмарок завершився підрахунком зібраних коштів, які вже найближчим часом будуть передані на потреби ЗСУ. В результаті якого зібрали 216 565 грн на автомобіль для одного з підрозділів «Червоної калини».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin