Більярд для героїв: у Вінниці відбувся турнір для ветеранів до Дня захисників та захисниць України

Військові та ветерани взяли участь у дружньому більярдному турнірі, який організували у Вінниці департамент соціальної політики та відділ молодіжної політики міської ради разом із ГО «ТaтоHub.Вінниця» напередодні Дня захисників.

На події було понад тридцять учасників, які мали змогу не лише позмагатися, але й провести час у дружній атмосфері.

Директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова підкреслила важливість таких ініціатив, які сприяють соціалізації військових та їх інтеграції у відносно мирне життя.

«Ми продовжуємо працювати в межах визначених пріоритетів, один із яких турбота. Отож, прагнемо створити платформи для спілкування та підтримки ветеранів. Спорт і активні ігри допомагають відволіктись від повсякденних проблем, соціалізуватись, спробувати щось нове та зміцнити дружні зв’язки», – зазначила вона.

Понад півтори години учасники грали в більярд й проявили неабияку майстерність та азарт, що дозволило створити напружену, але приємну атмосферу. Хтось вперше взяв до рук кий, а інші доволі майстерно вправлялись та забивали кулі.

«Зазвичай подібні заходи ми організовуємо для молоді, але взяли за традицію проводити заходи й для ветеранів, щоб усі мали змогу опанувати цей вид спорту та відволіктись. Надалі плануємо продовження таких зустрічей, щоб заохочувати активність і зміцнювати зв’язки між військовими та цивільними»,– додала начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin