СЕО та власники бізнесу дізнаються про нові підходи до адаптації працівників на семінарі у Вінниці

У Вінниці завтра, 2 жовтня, відбудеться семінар на тему «Адаптація працівників. Думка власників та СЕО», який буде присвячений управлінню кадрами. Захід пройде в межах проєкту PROLEAP, організованого Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Під час практикуму учасники дізнаються, як побудувати ефективну систему адаптації нових співробітників, а також що зробити, щоб кандидати не лише приходили на співбесіду, а й залишалися працювати у вашій компанії.

Практичні кейси учасники заходу будуть розбирати разом з Веронікою Лебедєвою, власницею бізнесу у сфері управління персоналом.

Організатори зазначають, що досвід та погляди експертів у цій галузі допоможуть учасникам знайти рішення для різних викликів у роботі з командою:

«Цей захід для вас, якщо ви хочете, щоб нові співробітники залишалися працювати після співбесіди, а також якщо ви прагнете зменшити вплив людського фактору на бізнес і маєте наміри побудувати систему, за якої на 80% вакансій можна брати людей без досвіду», – додають організатори.

Захід відбудеться в середу, 2 жовтня, о 16.00.

Щоб отримати цінні інсайти для подальшого розвитку бізнесу та взяти участь в практикумі, можна зареєструватися за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin