Теплі серця та пісні: Вінницький терцентр організував святковий концерт для людей похилого віку

1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку. У цей день підопічні Вінницького терцентру відвідали обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та літніх людей. Ансамбль терцентру «Зорі над Бугом» виступив для мешканців, радувавши їх піснями, а соціальні працівники закладу вручили подарунки.

«З нагоди Дня людини похилого віку ми, працівники Терцентру, та наші відвідувачі вирішили завітати з концертною програмою та смаколиками до жителів пансіонату. Ми вже неодноразово були у цьому закладі, тож добре знаємо мешканців та працівників. Принесли фрукти, цукерки, теплі шкарпетки, хусточки та інше для старших людей та людей з інвалідністю, які проживають у цьому закладі. Закупили все за власний кошт. Концертну програму підготував ансамбль Терцентру “Зорі над Бугом”, щоб потішити мешканців пансіонату та подарувати їм позитивні емоції», – зазначила завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Ганна Ковбенко.

Ансамбль Терцентру презентував авторські та народні пісні у музичному супроводі баяніста та викладача вокально-музичного гуртка Бориса Вовчука, патріотичні вірші та гуморески.

«Мешканці нашого пансіонату мають дуже багато заходів 1 жовтня. Ранок вони почали із загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувавши у День захисників і захисниць пам’ять полеглих оборонців. Потім у закладі був захід “Козацькі розваги”, а тепер культурна програма до Дня людей похилого віку. Також плануємо відвідати воїнів в реабілітаційному закладі. Ми турбуємося про те, щоб дозвілля мешканців було багатогранним та цікавим. Вони мають багато вільного часу і для того, щоб їм не сумувати і перебувати в соціумі, ми влаштовуємо багато заходів. До нас приходять і школярі, і підопічні Терцентру, і ми завжди їм раді», – зауважила Любов Семцова, організаторка культурно-дозвіллєвої діяльності обласного пансіонату.

Соціальні робітники та підопічні Терцентру поспілкувалися з пожильцями обласного пансіонату та вручили їм солодкі подарунки та необхідні речі. А концерт справив на мешканців закладу приємне враження.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin