У Вінниці консультують учасників «Школи гідів»

В рамках бізнес-тренінгу «Школа гідів 2.0: успішний туристичний стартап» у Вінниці розпочалися індивідуальні експертні консультації для гідів від спеціалістів в галузі туризму. Експертами та експертками виступають представники департаменту маркетингу міста та туризму міської ради, а також провідні зовнішні фахівці галузі туризму, серед яких директорка бюро «Цікавий Київ», управляюча школи гідів Юлія Ліщук; гід-практик з Києва, автор циклу екскурсій «Німці Києва», співавтор тексту аудіогіда City Sightseeing Kyiv Павло Мядзель; гід-практик з Одеси, засновник туристичної агенції «Тудой-Сюдой» Олександр Бабіч.

Консультування організоване завдяки проекту «Вінницький стандарт гостинності», який реалізовує громадська організація «Спілка підприємців «СТІНА» за підтримки Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) в партнерстві з Вінницькою міською радою.

Першим етапом бізнес-тренінгу «Школа гідів 2.0: успішний туристичний стартап» стало 5-денне онлайн навчання для 28 гідів-практиків з розвитку туристичного підприємництва. Наразі триває другий етап – експертні консультації для охочих отримати поради від спеціалістів в галузі туризму щодо того, як підвищити свою конкурентоспроможність на туристичному ринку.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin