Боулінг для студентів: Вінниця об’єднує молодь активним дозвіллям

22 жовтня близько півсотні студентів з університетів Вінниці взяли участь у дружній грі в боулінг, організованій відділом молодіжної політики ВМР у межах програми «Місто молодих». Мета події – згуртувати активну молодь та заохотити до здорового способу життя.

«Улітку ми регулярно організовували заходи на свіжому повітрі. З настанням холодів продовжуємо влаштовувати для молодих вінничан цікаві та корисні події, як-от сьогоднішня гра у боулінг. Це важливо для спілкування, соціалізації та морального розвантаження наших студентів», – зазначила заступниця начальника відділу молодіжної політики ВМР Олена Войтович.

До гри в боулінг долучилися студенти десяти вищих навчальних закладів міста. Подібний захід пройде також для студентів коледжів та закладів професійно-технічної освіти.

Захід розпочався з пояснення основних правил гри та техніки безпеки. Згодом студенти розділилися на команди та почали гру. Для трьох кращих команд організатори підготували нагороди: солодощі, дипломи та сертифікати для безкоштовного візиту у боулінг.

До гри долучилась Лариса Потапова, студентка Вінницького навчально-наукового інституту ЗУНУ. Дівчина вчиться на митника.

«Я активна учасниця студентської ради. Мені подобається грати у боулінг, проте давно не було нагоди пограти, тому дуже рада сьогодні прийти», – поділилася студентка.

Уперше спробував збивати кеглі у боулінгу сьогодні першокурсник Вінницького національного аграрного університету Богдан Похвата.

«Мені дуже подобається гра, навіть вибив вже декілька страйків. Такий захід – нагода відкрити для себе щось нове», – говорить Богдан.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin