Вінницький ‘Кристал’ приймає еко-фест ‘ДІЛИ’

Благодійний еко фестиваль «ДІЛИ» пройде 22 вересня на території Заводу «Кристал». Цей захід проходитиме у нашому місті вперше і мета організаторів – створення платформи для неформальної екологічної освіти вінничан.


Тут діятимуть різні локації: благодійна барахолка, де продаватимуть вживаний одяг, фудкорти з їжею на різні смаки, лекторії, фотовиставка, алея громадських організацій та концертний майданчик. Також організатори планують провести аукціон картин на еко-тему. Зібрані від продажу одягу, книг та картин кошти підуть на організацію станції глибокого сортування сміття у Вінниці. Організували фестиваль – активісти ГО ‘ЕКОПЛАТФОРМА ДІЛИ’. Членкиня ГО та головна організаторка фесту Марія Леванчук каже, що ідея проведення такого заходу виникла давно, адже вінничани готові сортувати сміття, просто не завжди знають як.  

Продумали організатори і розваги для дітей. З 12-ї до 16-ї працюватиме дитяча зона, де діток в ігровій формі також вчитимуть сортувати сміття. Крім цього, на фестивалі працюватиме Eco-bazar, на якому можна буде придбати еко-сумки, біжутерію та інші екотовари. А спеціально запрошені гості гурт “YUKO” та виконавиця Джері Хейл.

Серед спікерів фестивалю «ДІЛИ» – засновник Громадської організації Єдина Планета Павло Вишебаба. Генеральний директор «Промавтоматика» Михайло Ганчук. Він зокрема розповідатиме про зелену енергетику та новітні технології. Також засновниця першої станції глибокого сортування сміття у Вінниці «EcoHope», Марія Юзькова відповідальна за процес навчання сортуванню на фестивалі.

Замовити та купити квитки на «ДІЛИ» еко фест можливо онлайн. Вартість квитка становить 100 грн.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin