Вінлайн – стильний, економний та безпечний тролейбус презентували на День Вінниці

Другий тролейбус власного виробництва презентувала на День міста «Вінницька транспортна компанія». Його розмістили на головній вулиці міста Соборній, аби усі вінничани могли особисто оглянути та протестувати новий тролейбус з бортовим номером 042.  


Він, як і його попередник економить майже 30% електроенергії у порівнянні з тролейбусами старого покоління. У новенького є запас 5 км автономного ходу, система вентиляції у салоні, інноваційні деталі спрощують експлуатацію та підвищують рівень безпеки. Про це у коментарі Радіо ‘Місто над Бугом’ розповів директор підприємства Михайло Луценко.


Назву новий тролейбус матиме ту ж – Вінлайн. Нагадаємо, що її обрали самі вінничани шляхом голосування у мережі Інтернет. У тролейбусі нового покоління 32 сидячих місць і 76 стоячих, а також є місце для людей з інвалідністю. Фахівці ‘Вінницької транспортної компанії’     зібрали його у рекордно стислі терміни – лише за місяць. Тож уже за декілька днів другий новенький Вінлайн повноцінно працюватиме на лінії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin