«Живе спілкування для мене дуже цінне – переконуюсь, що ми працюємо у правильному напрямі», – мер Моргійнов про зустріч з вінничанами

Очільник міста зустрівся з мешканцями багатоповерхівок на розі Космонавтів та Порика. Нещодавно люди отримали оновлену прибудинкову територію.

«Був тут у розпал робіт – коли у дворі ще копали траншеї під нові мережі. Зараз – рівненький асфальт. А по програмі співфінансування люди вирішили встановити лавочки, – написав мер. – Сьогодні ми знову говорили про проблеми «хрущовок» та програму співфінансування, яка допомогає їх вирішувати. Але головне, що людей цікавлять і питання розвитку всієї громади. Міст з Замостя на Тяжилів, міський спорткомплекс, якість води, громадський транспорт та багато іншого. Чесно розповів про реальні перспективи та проекти, які потребують часу та інвестицій. Живе спілкування для мене дуже цінне – переконуюсь, що ми працюємо у правильному напрямі. І наша команда «Української стратегії Гройсмана», з якою ідемо на вибори, і в подальшому буде звіряти пріоритети розвитку з вінничанами».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin