На напівмарафон «Вінниця біжить» зареєструвалось 1100 учасників

Другий напівмарафон «Вінниця біжить» пройде у Вінниці 26 травня. Вже зареєструвалося для участі у забігу 1100 учасників з усієї України. Також будуть представники з шести країн світу. 
Найстаршому зареєстрованому учаснику виповнилося  73 роки, і він бігтиме напівмарафон. Бігтимуть центральними вулицями міста. Старт о 9:30 від центральної арки Центрального міського парку. Заступниця міського голови Галина Якубович запросила до участі усіх охочих:

Забіги пройдуть на трьох дистанціях: 1,5 км – масовий забіг для усіх, незалежно від віку та фізичної підготовки, старт – о 9:30 год. Наступна дистанція у 10 км – для учасників віком від 16 років, та 21,095 км – дистанція для любителів і професійних спортсменів віком від 18 років.  Цю дистанцію учасники мають подолати за три години. 

Перед забігом усі учасники отримають номери з електронними чіпами. Їх видаватимуть 25 травня у шаховому клубі Центрального міського парку, або ж 26 травня у зоні реєстрації. За словами президентки федерації легкої атлетики Вінницької області Олени Бех, приїдуть до Вінниці і зіркові гості:

Переможців визначать окремо серед чоловіків та жінок. Вони отримають грошові винагороди від 1 000 до 10 000 грн. З деталями напівмарафону можна ознайомитися на сайті.


Фото: run.vn.ua

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin