Гості з Швейцарії разом з міським головою Сергієм Моргуновим проїхались на вінницькому трамваї

Сьогодні, 23 серпня, до Вінниці з дводенним візитом приїхала швейцарська делегація. Гості знайомились з результатами проєктів, які вже були реалізовані Вінницею у співпраці зі Швейцарією.

Швейцарська Конфедерація для Вінниці – стратегічний міжнародний партнер. За 15 років співпраці було реалізовано чимало важливих та успішних проєктів. Щоб подивитись на результати їх втілення та поспілкуватись про перспективи подальшої співпраці, 23 серпня до Вінниці з офіційним візитом прибула швейцарська делегація.

Разом з міським головою Сергієм Моргуновим вони проїхались на цюріхському трамваї, який туристами давно вже сприймається як елемент бренду нашого міста. Також говорили про масштабні інфраструктурні проєкти, які є у стратегічних планах розвитку Вінниці. Як приклад реалізації таких амбітних ідей, закордонним гостям показали оновленувулицю Замостянську.

За 15 років співпраці було реалізовано чимало важливих та успішних проєктів. Щоб подивитись на результати їх втілення та поспілкуватись про перспективи подальшої співпраці, 23 серпня до Вінниці з офіційним візитом прибула швейцарська делегація. У її складі – представники Національної Ради Швейцарії, Офісу Федеральних Зборів та Посольства Швейцарії в Україні. Очолює делегацію Другий Віце-Президент Національної Ради Швейцарії Мартін Кандінас. Високоповажних гостей у поїздці до Вінниці супроводжують також народні депутати України.

Швейцарська Конфедерація для Вінниці – стратегічний міжнародний партнер. За 15 років співпраці було реалізовано чимало важливих та успішних проєктів. Щоб подивитись на результати їх втілення та поспілкуватись про перспективи подальшої співпраці, 23 серпня до Вінниці з офіційним візитом прибула швейцарська делегація. У її складі – представники Національної Ради Швейцарії, Офісу Федеральних Зборів та Посольства Швейцарії в Україні. Очолює делегацію Другий Віце-Президент Національної Ради Швейцарії Мартін Кандінас. Високоповажних гостей у поїздці до Вінниці супроводжують також народні депутати України.

Після прогулянки гості разом з міським головою і представниками муніципалітету поїхали у середмістя на швейцарському трамваї. До речі, починаючи з 2007-го і до 2012 року місто отримало 116 трамвайних вагонів у рамках проєкту «Цюрихські трамваї для Вінниці». Швейцарська Конфедерація фінансувала транспортування вагонів з Цюриха, поставку запчастин, придбання додаткового обладнання в Україні, навчання персоналу і навіть переклад технічної документації. Загальна вартість проєкту становила майже 3,9 млн швейцарських франків.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin