Вакциновані вінничани найменше відчують наслідки червоної зони в разі її оголошення

Учора, 18 жовтня до червоної зони перейшли ще чотири області: Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпропетровська.

Наше місто та область продовжує перебувати в «жовтій» зоні епіднебезпеки. Варто зауважити, що це, великою мірою, тому, що багато жителів нашої громади останнім часом відповідально підійшли до питання вакцинації. 

Всі ТЦ, заклади громадського харчування, магазини, ринки, спортзали, басейни та інші громадські місця можуть працювати в звичайному режимі за наявності “зеленого” COVID-сертифікату. Це стосується й відвідувачів – всі мають бути вакцинованими

Власники такого сертифікату матимуть змогу відвідувати кінотеатри, спортивні та фітнес-центри, ТРЦ, освітні заклади, масові заходи та таке інше навіть за «червоного» рівня епіднебезпеки. Також такий сертифікат дозволяє не проходити самоізоляцію після повернення з-за кордону. Це ж стосується й осіб, що які прибувають з тимчасово окупованих територій.

Крім цього, у разі введення «червоного» рівня заклади освіти працюватимуть лише якщо 100% працівників мають «зелений» COVID-сертифікат.

Для отримання паперової версії сертифікату її потрібно завантажити з порталу та надрукувати. Діятиме сертифікат 365 днів від моменту щеплення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin