Вінницька міська рада в особі департаменту житлового господарства, активно продовжує оновлювати житловий фонд Вінниці

Вінницька міська рада активно продовжує оновлювати житловий фонд Вінниці. На даний момент, найбільшим попитом користується такий вид робіт, як ремонт дахів.

“Активні співвласники новоствореного ОСББ «Пирогова 61», вже можуть не перейматися за дощову погоду. На загальних зборах мешканці проголосували за проведення капітального ремонту даху, який виконується за кошти міського бюджету.

Мешканці багатоквартирного будинку дуже задоволені та вдячні за нову покрівлю, адже далеко не в усіх містах України можна відчути таку підтримку з боку міської ради”, – повідомляє Департамент житлового господарства Вінницької міської ради.

Під час розробки проекту, мешканці обрали матеріалом для нової покрівлі – металочерепицю. Наразі, модернізація шатрового даху завершена, підрядна організація доклала вагомих зусиль, щоб зробити все швидко та якісно. Таким чином, 315 м2 старого шиферного покриття замінено на новеньку сертифіковану металочерепицю.

“Також минулий тиждень відділом по розвитку ОСББ Вінницької міської ради видано 5 інформаційних довідок від КП «ВМБТІ» ініціативним групам зі створення ОСББ у Вінниці, на загальну суму 21тис. грн, ще 3 довідок наразі перебувають в роботі”, – повідомляє Відділ по розвитку ОСББ

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin