Відкриття Садиби Подільського чарівника відбудеться у Вінниці 19 грудня на території Подільського зоопарку

Відкриття Садиби Подільського чарівника відбудеться у Вінниці 19 грудня на території Подільського зоопарку. Садиба буде відкритою для відвідувачів щоденно протягом місяця, до 19 січня включно.

Як повідомляється на фейсбук-сторінці Подільського зоопарку, під час відкриття діти зможуть подивитися на звірів, а також стати учасниками “святкового дійства з феями та казковими героями”. Тут також можна буде прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною Дванадцяти Місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні “Сани з оленем” та на майданчику з “чарівною парасолькою”.

Відвідати Садибу Подільського чарівника та стати учасником святкової програми зможуть відвідувачі Подільського зоопарку, які придбали вхідний квиток у зоопарк. Вартість вхідного квитка для дорослих – 70 гривень, для учнів/студентів – 30 гривень, для дітей від 3 до 6 років – 10 гривень, для дітей до 3 років – вхід до зоопарку безкоштовний.

Замовити екскурсію до Садиби Подільського чарівника можна за телефоном 068 16 06 204. Зоопарк працює з 9 до 17 години, без вихідних.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin