Скоротили тривалість прийому пацієнток та виявляють найменші зміни в організмі завдяки сучасному мамографу

Встановлення нового апарату дозволило значно скоротити тривалість прийому пацієнток. Медпрацівники Центру зазначають, що тепер вся процедура, починаючи від обстеження й закінчуючи видачею лікарського висновку, займає не більше 25 хвилин.

Лікар-рентгенолог діагностичного відділення лікарні «Центр матері та дитини» Василь Гунько зазначає, що завдяки всьому спектру обладнання вдається виявляти найменші зміни в організмі жінки. А це, своєю чергою, дозволяє розпочати лікування на перших етапах захворювання.

«Це обладнання дозволяє знайти й подивитись для порівняння знімки, які були зроблені навіть в іншій лікарні за допомогою цифрового апарату. Я також можу збільшити знімок від 2 до 36 разів, тим самим виявити мікрокальцинати до однієї сотої міліметра», – зазначає Василь Гунько.

У департаменті охорони здоров’я Вінницької міської ради зазначають, що попри війну, одним із пріоритетних завдань у Вінниці продовжує залишатись покращення галузі охорони здоров’я.

«Ми продовжуємо працювати над розвитком та модернізацією закладів охорони здоров’я нашого міста, – зазначає директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Варто зазначити, що цей апарат був випущений у середині 2022 року, тобто він є сучасним. Впродовж двох останніх місяців зміну якості надання послуг, у позитивну сторону, вже встигли оцінити як лікарі Центру, так і пацієнти.

Нагадаємо, згідно з крайніми результатами Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine» Вінниця є лідером по рівню надання послуг у медичних закладах. За цим же дослідженням наше місто сім разів поспіль визнане найкомфортнішим містом для життя серед обласних центрів та найбільших міст України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin