У Вінниці підопічні Терцентру спортивними змаганнями відзначили День фізичної культури та спорту

8 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, для відвідувачів Вінницького міського територіального центру надання соціальних послуг влаштували спортивні змагання. Учасники факультету здорового способу життя випробували власні сили у різних конкурсах. Найстаршій спортсменці сьогодні – 72 роки.

За «п’єдестали» змагалися дві дружні команди по 7 осіб. У білих футболках виступала команда «Блискавка». Усі завзято розповідають свій девіз: «Ми як блискавка блиснемо, перемогу ми візьмемо». Як зазначає одна з учасниць команди, 66-річна Валентина Вікторівна, такий захід є надзвичайно корисний, бо дозволяє побути на природі, активно провести час та поспілкуватися.

В команді з синіми футболками – «Стріла» – сьогодні всі веселі та налаштовані на перемогу. «Як стріла ми будем мчати, перемогу здобувати», – вигукують спортсмени віком 60+.

Всі учасники заходу – відвідувачі гуртка здорового способу життя. Хтось відвідує його вже понад 7 років, інші – тільки почали ходити. На питання, чому ходять до Терцентру, підопічні відповідають жваво: «Щоб бути на своїх ногах та при своєму розумі».

Варто відзначити, що ентузіазму бабусь та дідусів можуть позаздрити навіть молоді. Сьогодні вони вдало пройшли усі конкурси: стрибки в мішках, перетягування каната, ігри з м’ячем. А спортивні змагання розбавляли музичними, поетичними номерами та виступами черлідерок віком 60+.

Як розповіла завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова, в рамках гуртка здорового способу життя літні люди займаються скандинавською ходьбою, велопрогулянками, вправами у тренажерному залі та іншими активностями. Записатися у цей та багато інших гуртків можна за адресою вул. Соборна, 50 або за номером телефону: 67- 05- 90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin