28 липня Вінницька громада прощається з воїном-земляком Володимиром Гречкою

Володимир Гречка воював у складі 108-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі». Боронив Батьківщину на донецькому напрямку. Загинув під час виконання бойового завдання 14 липня поблизу міста Красногорівка Мар’їнської міської громади Покровського району. Воїну було лише 44 роки…

Володимир Гречка народився 8 липня 1980 року у Вінниці. Після навчання у 26-й загальноосвітній середній школі здобув фах столяра і все життя присвятив роботі із деревом. Був майстром на всі руки, якого цінували колеги, зокрема й у Вінницькій обласній психоневрологічній лікарні імені академіка О. І. Ющенка, де він працював останні кілька років.

«Невимовний біль та смуток для колективу… Ми втратили надійного, щирого, порядного колегу. Ця важка втрата назавжди залишить глибокий слід у серці кожного, хто знав і поважав Володимира Васильовича», – йдеться у дописі на сторінці лікарні.

Вдома на Володимира чекали батьки, сестра та двійко племінників.

«Він був дуже хорошим і добрим. Його всі любили. Був гарним спеціалістом. За що візьметься – зробить до пуття. Вкладе часточку своєї душі та серця. Навіть звичайний стілець у його руках перетворювався на невеличкий шедевр, прикрашений візерунками, міцний і надійний. Такий, що милуватиме око і прослужить не одне десятиліття…», – розповідає батько полеглого Героя Василь Харитонович.

Церемонія прощання із Володимиром Гречкою розпочнеться сьогодні о 13:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Також вшанувати воїна вінничани зможуть о 14:00 за адресою: вул. Болгарська, 4.

Поховають Захисника о 14:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin